Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Uppleva och göra

Nyheter om uppleva och göra

 • Exempelbild Ta med dig picknickkorgen ut och grilla
  Det är något visst med att laga mat utomhus och det är något som du kan göra under alla årstider. Runt om i Arboga finns det många grillplatser att välja på. Grilla på stranden eller varför inte vid en vandringsled i skogen. Det finns även flera nya grillplatser på promenadavstånd från centrum.
 • Exempelbild Lär dig mer om Arbogas historia under promenaden.
  Informationsskyltar finns på ett antal historiska platser i stadskärnan. På skyltarna finns text om platsen samt en illustration. Vill du veta mer om platsen finns inspelade ljudberättelser att ta del av i berättarappen Storyspot, som du laddar ned i din telefon. 
 • Lunchpromenad för hemmajobbare
  Jobbar du hemma? Då är det extra viktigt att du rör på dig och om möjligt får lite social kontakt och ny energi. Spana in våra tips på promenadvänliga lunchstråk.
 • 5 tips att uppleva Arbogas vackra stadskärna i vinterskrud
  Många tycker att det är som allra vackrast i stadskärnan under vintern. Ta en promenad längs promenadstråken vid Arbogån.
 • Exempelbild Lös mysteriet om den hemliga Arbogabrygden
  Passa på att göra något tillsammans. Nu finns ett nytt promenadmysterium att lösa i Arboga "Mysteriet med den hemliga Arbogabrygden". En trevlig familjeaktivitet som passar bra för vuxna och barn från ca 8 år.

Tipsa

Facebook

Twitter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: