Det återförtrollade biblioteket- offentligt samtal med författaren och dramatikern Gustav Tegby

Publicerad

Gustav Tegby. Foto: Kajsa Göransson

Välkomna till "Det återförtrollade biblioteket" – ett samtal med författaren och dramatikern Gustav Tegby. Onsdagen den 31 maj klockan 17.30-18.30.
Föreläsningen sker i samband med att scenkonstgruppen Johanssons pelargoner och dans kommer till biblioteket med scenkonstverket "Jag tänker på dig" den 1 juni.

Våra starkaste minnen och upplevelser är ofta kopplade till specifika platser, vilket kan användas som inspiration till både läsande och skrivande. I det här samtalet utgår vi från biblioteket som en sådan miljö.
Med utgångspunkt i sin egen konstnärliga praktik och bibliotekens fascinerande historia tar författaren och dramatikern Gustav Tegby med oss på en lekfull bildningsresa.

Datum och tid: onsdag 31 maj klockan 17.30-18.30.

Plats: Arboga stadsbibliotek.

Föreläsningen sker i samband med att scenkonstgruppen Johanssons pelargoner och dans kommer till Arboga stadsbibliotek med scenkonstverket "Jag tänker på dig" den 1 juni. Gustav Tegby är en av medskaparna till verket.

Gustav Tegby är aktuell med "De överblivnas armé" och "De dödas längtan", första böckerna i trilogin "Bortbytingar" som riktar sig till barn i åldern 9-12 år. Serien utspelar sig i ett nutida magiskt Stockholm.

Foto: Kajsa Göransson