Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Paketupplevelser

I Arboga kan ni få upplevelsen med det lilla extra. Vi erbjuder unika endagspaket för både mindre och större grupper. Dessa kan med fördel kombineras med konferens och övernattning.

Ett bra förslag är också att stanna ett par extra timmar och uppleva Arbogas pittoreska shopping och äta lunch eller middag på en trevlig restaurang. Här kan du läsa mer om de olika paketen. Välkomna att inspireras i Arboga.


Bland robotar och ölbryggarkonst

Guidning samt kaffe med bröd på Arbogas robotmuseum, lunch bestående av varmrätt, måltidsdryck, kaffe och kaka samt guidning på Arboga bryggerimuseum.


Boule och historisk stadsvandring

I paketet ingår kaffe och smörgås på ett av Arbogas caféer, därefter spelar ni boule. Ni erbjuds tävlings-upplägg med priser eller introduktion om hur det går till. Lunch på en av Arbogas trevliga restauranger samt historisk stadsvandring.

Båtresa på historiska Hjälmare kanal och spännande guidning i medeltidsstaden Arboga

I paketet ingår tre timmars båtresa på Hjälmarekanal inklusive lunch, kaffe, måltidsdryck ombord, stadsvandring i Arboga samt kaffe med hembakat på ett av Arbogas caféer. Minimum 40 personer.


Flyg- och bilhistoria i Västra Mälardalen

I paketet ingår kaffe med smörgås, guidning på Bil & Teknikhistoriska samlingarna i Köping, lunch samt guidning på Arboga robotmuseum.


Historisk stadsvandring och härliga bakverk

I paketet ingår en timmas historisk stadsvandring samt kaffe med bakelse på ett av Arbogas trevliga caféer.


Historisk stadsvandring i Arboga samt mustprovning i Bergs Äppelgård.

I paketet ingår historisk stadsvandring och lunch i medeltidsstaden Arboga samt visning och mustprovning i Bergs äppelgård. 


I Franciskanernas fotspår

I Heliga Trefaldighets kyrka får du klä dig i munkkåpa varefter du bjuds på te och kaka smaksatta med medeltida örter


Miniature Kingdom och historiska Arboga

Besök Kungsör och bygget av det som planeras att bli Sveriges största modelljärnväg och vandra i Arbogas medeltida gränder.
Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer