Golf

Arboga erbjuder en fin golfbana för den golfintresserade.

Arboga golfklubb

Arboga golfklubb erbjuder en fin 18-hålsbana i naturskön miljö. Banan ligger tre kilometer väster om tätorten, vid sjön Tjurlången. Området har både shop, drivingrange, övningsområden och en välrenommerad restaurang. Arboga golfklubb utsågs av svenska golfförbundet till en handigolfklubb hösten 2015.


Arboga Golfklubb ligger i vacker natur på landet men ändå i närhet till Medeltidsstadens centrum. Klubben har bevarat den gamla boende traditionen från lantbruket Haketorp. Arboga Golfbana är en lätt kuperad skogs- och parkbana med utmanande hål av skiftande karaktär och med fina övningsområden för alla åldrar. Det finns en 18 hålsbana och en korthålsbana med 6 hål. Driving range, putting och chipping greener finns utomhus. För golf inomhus finns en ny Golfhall med simulatorer och annan super modern utrustning. Klubbhus- och övningsområden samt golfhallen är handicapanpassade. De flesta helgerna finns våra trevliga golfvärdar på plats.


Under säsongen april t o m oktober har vi restaurangen öppen. Denna drivs av två matglada tjejer som heter Annika och Erica, tillsammans Haketorp´s Bistro & Café. De är också duktiga på att baka, allt ifrån matbröd, kaffebröd till andra godsaker. Det går givetvis bra att boka för egna sällskap eller beställa för avhämtning.


Inom området finns 3 camping stugor att hyra. Det finns även ställplatser för husvagnar och husbilar, med eller utan tillgång till el. Duschar och toaletter finns i våra omklädningsrum. I skogskanten finns en murad grill.


 Mer information på Arboga goflklubbs webbplats

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 23 februari 2017

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer