Publicerad 2017-09-27

Stor prisutdelning på dagens Morgonsoffa

Exempelbild

Eva Dahén- Anns Ost, Fuada Budimovic- Sallad & Smörgåstårtshörnan, Tina Gustafsson och Agnes Kocsi-Bellis Blommor

Joakim Lindquist- TelliQ AB och Leif Bergqvist- Företagarna Arboga

Under morgonsoffan presenterades årets vinnare i Arboga i kategorierna årets butik, årets nyföretagare, årets restaurang/café och årets företagare. Dessa vinnare kommer att representera Arboga på årets VM-Fest på Best Western Hotel Scheele den 19 oktober.

-Det var riktigt inspirerande att dela ut priser till några sanna entreprenörer som verkligen är med och sätter Arboga på kartan! Årets pristagare är verkligen personer som gör skillnad, ett stort grattis, säger näringslivschef Göran Dahlén Arboga kommun.

 

Årets företagare - TelliQ AB (utsedd av föreningen Företagarna)

Företagarna Arboga har glädjen att utse TelliQ till årets företag 2016. Detta val är gjort mot bakgrunden att TelliQ på ett föredömligt sätt har visat att det i Arboga mycket väl går att utveckla kunskapsintensiva produkter. Dessa har helt säkert en bättre framtid än vad ”vanliga prylar” har i morgondagens digitaliserade samhälle. Redan idag kan företaget se tillbaka på en glädjande tillväxt under ett antal år. För detta utser vi TelliQ till Årets Företag i Arboga.

 

Årets restaurang/cafe - Sallad & Smörgåstårtshörnan (utsedd av föreningen Arboga i Centrum)

Med ett starkt engagemang för att skapa ett stadsliv i staden, och med en ägare som visat prov på stor målmedvetenhet, kvalitet och servicekänsla så är Sallad & Smörgåstårtshörnan väl värd priset som årets restaurang/café.

Årets nyföretagare - Anns Ost i Arboga (utsedd av Arboga kommun)

Att utnämnas till Årets Nyföretagare innebär att ha egenskaper såsom: Mod, drivkraft, målmedvetenhet samt att vara en god förebild genom sitt företagande.

Priset går till en företagare som har allt detta och mer därtill och framgångsrikt övertagit en butik och utvecklat den. Till butiken kommer inte bara Arbogabor som uppskattar utbudet och professionaliteten utan många hitresande besökare.

Årets butik - Arboga - Bellis Blommor (utsedd av föreningen Arboga i Centrum)

Med hög ambition, kvalitet och servicekänsla och med en butik med personlig inredning och skyltning som bidrar till en attraktiv stadsmiljö är Bellis Blommor en viktig del av handeln i Arboga och en värdig vinnare av årets bästa butik.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 17 oktober 2017

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer