Publicerad 2017-09-21

Mitt liv som naturfilmare

Exempelbild

Naturfilmaren Ingemar Lind visar årets film ”Mitt liv som naturfilmare” samt stillbilder ”Fåglar i folktron”. Torsdag den 12 oktober klockan 18 i hörsalen.

Kvällen inleds med en stillbildsdel, denna gång med rubriken "Fåglar i folktron". Tyngdpunkten har jag lagt på göken, denna så märkliga fågel.

Under dryga 40 år har jag haft förmånen att ha min hobby som yrke. Jag känner mig oerhört priviligierad. Med hjälp av mina tre ledstjärnor, Hänsyn, Respekt och Ödmjukhet har jag kommit både djur och fåglar nära.


I denna film har jag valt ut ett antal episoder som jag lagrat på en speciell plats i min hjärnas minnesarkiv. Jag har tillbringat många dygn, veckor och månader i framför allt den nordiska vildmarken, och det är i denna del av världen jag känner mig hemma.
Det är här jag trivs som bäst. Jag är och förblir naturfilmare, det är ett sätt att leva. Det bästa.

 

Ingemar Lind, Tänndalen

 

Arrangör: Arboga Fågelklubb, Naturskyddsföreningen Arboga samt Studiefrämjandet

Fri entré

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 13 oktober 2017

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer