Publicerad

Arbeta inom turism eller vård och omsorg i Arboga

Vit båt på kanal.

Hjälmare kanal är ett besöksmål som lockar många besökare till Arboga.

Vill du arbeta inom vården eller turistbranschen? Arboga kommun söker nya medarbetare för semestervikariat under sommarperioden.

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med service till de många turister som besöker vår stad med dess omgivningar under sommarperioden. Totalt kommer två turistvärdar att anställas för att arbeta från början av juni till slutet av augusti.

 

– Arboga fortsätter att växa som besöksmål och vi vill erbjuda våra turister god service. Som turistvärd hos oss blir du en viktig kugge i hjulet i att skapa ett gott värdskap och att hjälpa besökarna med den information som de behöver. Ta chansen och ansök om ett utvecklande uppdrag hos oss, säger Annica Gustafsson, tf näringslivschef i Arboga kommun.

Verksamheterna för Vård och omsorg och funktionsvariationer arbetar för att hjälpa och vårda personer samt vara ett stöd för våra hyresgäster/boende i sin dagliga livsföring. I arbetet får du därför utföra olika slags omvårdnadsuppgifter.

 

– Du bör vara lugn, trygg och ha lätt för att samarbeta. Det här är ett arbete som både är meningsfullt och viktigt. Varmt välkommen med din ansökan, säger Cecilia von Alten, vård- och omsorgschef i Arboga kommun.

 

Ansökan om tjänster inom vård och omsorg samt funktionsvariationer ska vara Arboga kommun till handa senast 31 mars 2022. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan om tjänsten som turistvärd ska vara Arboga kommun till handa senast 17 mars 2022. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Ansökan gör du här:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: