Publicerad

Fler tåg trafikerar Arboga från den 12 december

Exempelbild

Från den 12 december får Arbogaborna fler tågavgångar att välja mellan, då Mälartåg och MTR utökar sina avgångar. Det införs också ett nytt biljettsystem för tågresor i Mälardalen.

Det blir fler avgångar med Region express mellan Arboga och Stockholm på vardagar, från en till tre. Avgångarna från Örebro och Arboga ökar från åtta till tretton på vardagar. Merparten av de nya avgångarna är till Stockholm, Arlanda och Uppsala. På morgonen blir det en ny tidig avgång, då du kan resa till Arlanda flygplats utan byten och vara där till kl. 06.30.

 

Från den 12 december ansvarar Mälardalstrafik för sortiment och prissättning av enkelbiljetter. Tidigare har SJ ansvarat för detta. Nu kommer du som resenär att köpa biljetter enligt fast prissättning, som baseras på hur långt du reser.

 

Redan i dag, den 29 november, lanserar Mälartåg sin nya samordnade kundservice. Dit kan du vända dig med kundserviceärenden som rör resor med Mälartåg med avresedatum från den 12 december och framåt. Du köper din biljett på malartag.se

 

Läs mer på malartag.se och sj.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: