Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

 Nya rutiner för bokning av lokaler samt nyckelhantering

Exempelbild

Arboga kommun genomgår en organisationsförändring för att underlätta kontaktvägarna för föreningar och privatpersoner som vill nyttja de kommunala lokalerna. Som ett steg i det arbetet kommer det att ske förändringar i hur arbetet med bokningar, felanmälningar och nyckelhantering går till.

Från och med måndagen den 4 oktober kommer all bokning och nyckel-och tagghantering skötas av Kommunfastigheter i Arboga/ Arboga Bostäder. Alla felanmälningar och bokningar sker till kontoret på fastighetsbolaget. Alla nycklar och taggar hämtas också ut på kontoret efter tidsbokning.

Detta gäller vid bokning:

  • Alla bokningar sker via mejl till bokning@arboga.se.
  • Alla nycklar och taggar hämtas ut på ABO:s kontor på Storgatan 28 C. Tidsbokning krävs innan uthämtning.
  • Felanmälningar görs till felanmalan@abo.se.

Fritids- och kulturförvaltningen kommer inte att ha kvar några nycklar utan frågor gällande nycklar hänvisas till Kommunfastigheter i Arboga och Arboga bostäder.

 

Tack vare de förändrade restriktionerna har nu möjligheten att boka lokaler och anläggningar öppnats för privatpersoner igen. Medborgarhuset är fortfarande undantaget då det tillsvidare pågår vaccination i de lokalerna.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer