Publicerad

Arboga turistbyrå och Infopoints välkomnar besökarna till Arboga i sommar.

Exempelbild

Väska, handduk och kortlek med Arbogaprofil finns att köpa på turistbyrån.

Den 31 maj öppnar Arboga turistbyrå och kommer att vara öppen måndag – fredag 10.00-16.00 under sommaren. Den finns på Arboga station, Centrumleden 6.

Turistbyrån har på grund av pandemin varit stängd sedan i höstas men öppnar nu upp.

 

- Undersökningar visar att de flesta svenskarna kommer att välja att semestra i Sverige även i sommar. Vi räknar med att det kommer att komma många besökare till Arboga i sommar, säger Ulf Johansson, turismutvecklare på Arboga kommun.

 

- Det känns viktigt att vi öppnar upp turistbyrån för de besökare som vill ha personlig service. Även om allt fler söker information om sin resa digitalt via mobilen är det fortfarande många som efterfrågar material när de kommer fram till sitt besöksmål, säger Ulf.

Finns flera Infopoints i Arboga

Förutom den fysiska turistbyrån finns sex Infopoints i kommunen. Det är företag som valt att vara Infopoint och vill erbjuda en lite enklare turistservice till sina besökarna.

 

De företag som är Infopoint i Arboga i sommar är, Arboga golfklubb, Cafe Centrum, Herrfallet stugby- och konferens, Heliga Trefaldighetskyrkan, Hjälmare kanalcafé och Götlunda Handelsbod.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: