Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Nu blir det julfint på Stora torget

Julen närmar sig och arbetet med att göra julfint i Arboga pågår. Nu fortsätter Arboga Kommunaltekniks Driftavdelning med att resa torggranen på Stora torget.

– Idag den 24 november reser vi torggranen. I år har vi hämtat den från en villaträdgård. Vi tackar Birgitta och Göran Jansson på Emausvägen 18 för att de vänligen skänkt oss sin gran, säger Jörgen Hellstrand Arbetsledare på Driftavdelningen

Delta i turistbyråns tävling

Granen är cirka 12 meter hög. Vad tror du att den väger?

Nu kan du vara med och tävla, ”Gissa vikten”, titta på arboga.se och på Facebook. Turistbyrån arrangerar tävlingen, du kan vinna presentkort till Arbogas butiker.

Tävlingen hittar du här: Gissa vikten.

Har du en fin gran som kan pryda torget nästa år?

Arboga Kommunalteknik AB vill gärna vara ute i god tid med planeringen inför nästkommande jul.

- Om du känner på dig att du har en gran som kan passa på Stora torget, hör av dig till oss på Driftavdelningen, säger Jörgen. Kontakta i så fall Jörgen Hellstrand, 073-765 67 47 eller Johan Sörén , 073-662 94 54.        


Del av Stora torget kommer till viss del att vara avstängt när arbetet pågår, vi ber om överseende med eventuella störningar. Driftavdelningen uppmanar till extra uppmärksamhet i närheten av arbetsområdet. Vänligen visa hänsyn till arbetande personal.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer