Publicerad

Vill du göra film, prova olika dansstilar eller spela ett instrument?

Exempelbild

På Kulturskolan i Arboga finns många roliga och spännande kurser för barn och unga. Här finns kurser för dig som är intresserade av sång, musik, dans eller film. Välkommen med din anmälan!

Nu är anmälan till höstens kurser på Kulturskolan öppen. För de allra minsta finns barndans från två år och uppåt. För äldre barn och unga finns det utöver dans, även kurser i musik, sång och film. Kulturskolan är öppen för barn och unga till och med årskurs tre på gymnasiet.

Filmkurs, musikproduktion, dans och mycket mer

För den som har funderat på att göra en egen film finns en filmkurs där deltagarna lär sig animation, foto, skriva manus och redigera film. I kursen musikproduktion skapas musik med datorn som hjälpmedel. För den som vill upptäcka ett instrument finns det kurser i allt från gitarr till piano, saxofon, elgitarr, klarinett, fiol med mera.

I danskurserna får barn och unga prova på olika dansstilar uppleva rörelseglädjen.

Anmäl dig redan nu

- Anmälan och eventuell kö beräknas från anmälningsdatum, så passa på redan nu i den sköna sommarsolen att anmäla till höstens kurser, säger Jesper Hellqvist, enhetschef på Arboga Kulturskola.


Höstens kurser startar från och med vecka 35 och anmälan sker enkelt via webben. I systemet hanteras både anmälan/avanmälan till kurser, evenemangsinformation, närvaro/frånvaroanmälan och läsårsöversikt.


- Det här är ett viktigt steg i att göra Arboga Kulturskola ännu mer tillgänglig och modern, säger Jesper Hellqvist.


Välkommen att utveckla din kreativitet på Kulturskolan!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: