Publicerad

Välkommen in till ditt nya bibliotek!

Exempelbild

www.bibliotekivastmanland.se. tar du del av biblioteksutbud och service från folkbiblioteken i Västmanland på ett ställe. Gör dina biblioteksärenden, ladda ner e-böcker och titta på strömmande film. Allt du behöver är ett bibliotekskort.

Webbplatsen som lanseras nu är en första version, där olika funktioner som information om öppettider och tjänster samt bibliotekskatalog och andra tjänster ligger på separata plattformar. Senare i vår kommer den fullständiga versionen av webbplatsen att lanseras, där du hittar all information, utbud och tjänster på ett ställe.


Vad är Bibliotek i Västmanland?

Bibliotek i Västmanland är ett samarbete mellan folkbiblioteken i Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammars kommun, Västerås stad samt Region Västmanland. Det enda du behöver ha är ett bibliotekskort i någon av länets kommuner.


Genom att samarbeta använder vi våra resurser mer ändamålsenligt samtidigt som vi kan ge bättre service och utbud för dig som använder biblioteket. Du har tillgång till hela länets biblioteksutbud och kan låna, återlämna och reservera på alla bibliotek i Västmanland.

Vi är tillsammans runt 160 medarbetare på 25 bibliotek och 3 bokbussverksamheter runt om i länet.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: