Publicerad

Ta en selfie med The Mauler

Exempelbild

När den Arbogabördige MMA-stjärnan The Mauler besöker hemstaden för att ta emot en utmärkelse av kommunen kommer han även möta sina fans i en autograf- och selfiehörna.

Arboga kommun kommer den 19 januari att uppmärksamma MMA-profilen Alexander Gustafsson, även känd som The Mauler, för hans sportsliga insatser och sitt ambassadörskap för hemstaden. Ceremonin äger rum i ishallen, Beckers glas Arena, i samband med IFK Arbogas hemmamatch mot IFK Munkfors.

Uppmärksammar insatser på världsmästarnivå

Förberedelserna inför ceremonin är i full gång. Senast Arboga kommun delade ut en liknade utmärkelse var när bordtennisspelaren Emil Andersson under paralympics 2012 i London tog bronsmedalj.

– Det känns naturligt att vi genomför detta när vi har personer från Arboga som presterar på världsmästarnivå. Vi arbetar nu intensivt för att få allting på plats och vi hoppas att många kommer att ta chansen att ta del av ceremonin, säger Arboga kommuns näringslivschef Tobias Gillberg.

Ta bild ihop med världsstjärnan

Under en ungefär en halvtimme kommer Alexander Gustafsson möta de fans som önskar att få en autograf eller fotografera sig själv tillsammans med honom.

– Det känns jättekul att han bjuder på sig själv och vill möta våra besökare och kommuninvånare på det här sättet. Vi hoppas att det kommer vara mycket uppskattat, säger Tobias Gillberg.

Parkera smart

Då det kan komma många personer för att ta del av ceremonin och se matchen är det bra om du som besökare planerar din färd och eventuell parkering.

– Om besökarna kommer med bil rekommenderar vi parkeringsytorna vid Medborgarhuset, Sturehallen eller långtidsparkeringen vid järnvägsstationen, säger Tobias Gillberg.

Ceremonin äger rum strax innan matchen börjar. För entré gäller IFK Arboga Hockeys ordinarie biljettpriser. Barn mellan 0-10 år går in gratis, barn och ungdom mellan 11-17 år samt pensionärer betalar 40 kronor medan vuxna betalar 80 kronor i entré.

Mer information

På Arboga kommuns webbplats finns det karta och mer information om parkeringar: Gator och parkering.


Mer information om ishallen, Beckers glas arena hittar du här:

Ishallen, Beckers glas Arena.


Läs tidigare nyhet om The Maulers utmärkelse:

Arboga kommun uppmärksammar The Mauler för sportsliga insatser.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: