Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Energi- och klimatrådgivning

Exempelbild

Måndag den 18 november finns energi- och klimatrådgivare Evelina Nordström på biblioteket och svarar på dina frågor om energi och miljö. Denna gång är temat elbelysning.
Välkommen mellan klockan 14 och 18.

Evelina Nordström är Energi- och klimatrådgivare i Köping, Arboga och Kungsör. Till henne kan du vända dig med frågor och funderingar om exempelvis el, hållbara transporter eller vilka stöd som finns att söka för energieffektiviseringar.


Höstens rådgivningsträffar:

  • Måndag 16 september: tema Drivmedel.
  • Måndag 14 oktober: tema Smart vedeldning.
  • Måndag 18 november: tema Elbelysning.
Kort genomgång av dagens ämne klockan 16.30.

Välkommen in med dina frågor!


Tid: 14.00-18.00 i bibliotekets musikrum.


Få tips och råd
Energi- och klimatrådgivningen är en opartisk och kostnadsfri service som vänder sig till kommuninvånare, företag och organisationer. Evelina kan hjälpa dig med tips och råd om hur du kan påverka din energianvändning och hur du ska göra för att påverka miljön så lite som möjligt.


Är du företagare?
Evelina är även Coach för energi och klimat, ett projekt som riktar sig till små och medelstora företag med en energianvändning under 300 000 kilowattimmar.

Är du företagare som vill ha hjälp med att sänka dina energikostnader, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan så får du gärna höra av dig!


Välkommen!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: