Publicerad

Spännande teatervandring genom Arbogas gator och gränder

Exempelbild

Följ med på en vandring genom Arbogas mörkare historia. Före-ställningen återkommer i höst för fjärde året, i år med fler nya scener än något tidigare år!

Den 26 oktober är det premiär för årets föreställning. Sedan blir det ytterligare fem tillfällen under oktober och november.

På teatervandringen får du möta mördare, dödsdömda, olyckligt kära och övernaturliga väsen. Du går genom Arbogas gator och gränder, och får uppleva alltifrån medeltidens munkar till grosshandlarfamiljen Örströms från sena 1800-talet.

Du kommer att mötas av skådespelare från Arbogateatern, teaterelever från Arboga Kulturskola, eldkonstnärer och sång.

- Det känns roligt att vi har tagit in flera nya scener. Vi försöker att hålla föreställningen levande genom att vara öppna för vad vi kan förbättra och flera förbättringsideér kommer bli verklighet i år, berättar Emelie Hertzman från Arbogateatern.

- I år har vi dessutom fler teaterelever än vad vi haft något tidigare år.

- Ytterligare en ny grej är att vi har en kostnadsfri öppen repetition inne på Cafe Centrum på torsdag den 17 oktober klockan 15.30-17.30. Då kan man se smakprov från teatern och så får man även en insyn i hur vi jobbar, avslutar Emelie.

  • Biljetter till teatervandringen säljs på Cafe Centrum och på Kulturbiljetter.se
  • För dig som vill äta en medeltidstallrik innan föreställningen serveras den från kl: 18.00 och kostar 100 kr. Obs, söndag 27 oktober och 10 november serveras maten efter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: