Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Fria bussresor från länet till föreställningen "Människor och människor"

Exempelbild

Västmanlands Teater fortsätter att erbjuda fria bussresor från länets kommuner till utvalda föreställningar för att så många som möjligt ska kunna ta del av teaterns utbud.

Söndag 20 oktober erbjuder vi bussresa till föreställningen Människor och människor. Föreställningen börjar klockan 16 och spelas på teaterns Stora scen. Du som bor ute i länet är varmt välkommen att boka din kostandsfria bussresa.

Bussarna hämtar upp från Arbogas Järnvägsstation:

Boka din bussresa och teaterbiljett via ticketmaster.se
(Bussbokningen kommer upp som ett tillval i biljettbokningen)

Boka senast fredag 11 oktober 2019


Om pjäsen
En dag förändras livet för sjuksköterskan Jenny. En ung man förs in med bår på akuten i Västerås, och han är övertygad om att livet är slut. Jenny tar in honom i sitt hem och sin familj, beslutsam om att hjälpa honom tillbaka till livet.

Människor och människor är en berättelse om mod, smärta och drömmar. Om sambandet mellan fem personer med olika livsöden och om Västerås, staden som binder dem samman. Här ställs frågan om vad som gör en god människa och hur vi förblir goda i våra svåraste och mörkaste stunder.

På scen: Hannah Canvert, Anki Larsson, Othman Othman, Cicilia Sedvall, Slaven Spanovic
Manus Emma Broström
Regi Marie Parker Shaw
Scenografi, kostym Annika Carlsson
Ljusdesign Patrik Bogårdh
Kompositör, ljuddesign Magnus Börjeson

Kontakt
För mer information, vänligen kontakta:marknad@vastmanlandsteater.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: