Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Tillfällig ingång till socialkontoret under reparationsarbete

På grund av skadegörelse kan entrédörren till socialkontoret i Arboga inte användas. Besökare hänvisas till att vänta utanför entrén och hämtas upp av personal som använder en annan dörr i byggnaden.

Det var under måndagskvällen den 8 juli som fönsterrutor till bland annat socialkontoret på Storgatan 28 i Arboga förstördes. Reparationsarbetet har inletts och pågår fortsatt.

Inbokade möten hålls som planerat

Under tiden för reparationen kan den ordinarie entrén inte användas. Besökare hänvisas istället till att vänta utanför entrén och hämtas upp av personal. Tillfälligt kommer en annan dörr att användas för att komma in i byggnaden. Alla inbokade besök hålls som planerat då skadegörelsen rör utsidan av huset.


Du som önskar komma i kontakt med socialkontorets reception eller har frågor kan ringa på telefonnummer 0589- 870 40 eller via kommunens växel på 0589-870 00, e-post: arboga.kommun@arboga.se


Vi hoppas att ni har förståelse och överseende med denna tillfälliga lösning.


I samband med händelsen greps och anhölls en man misstänkt för bland annat skadegörelse. Läs mer på Polisens webbplats.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: