Publicerad

Hon blir ny ekonomichef i Arboga

Foto på Camilla Andersson som blir ny ekonomichef i Arboga

Camilla Andersson ser fram emot jobbet som ny ekonomichef i Arboga

Camilla Andersson blir ny ekonomichef i Arboga kommun. Hon efterträder Ann Björkman som går i pension.

– Det känns väldigt spännande och roligt. Jag ser fram emot att tillsammans med engagerade medarbetare och övrig ledning arbeta för att nå målen och utveckla kommunens verksamhet, säger Camilla.

Camilla kommer närmast från tjänsten som affärscontroller inom vård- och omsorgskoncernen Humana, där hon också har varit regionchef. Tidigare har hon arbetat i Örebro kommun, både som övergripande ekonom och som områdeschef inom vård- och omsorg, och som ekonom på Örebro universitet. Hon är utvecklingsinriktad och har en bred erfarenhet av ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Tillträder den 1 april

Camilla börjar i Arboga den 25 mars.

 – Att få arbeta en vecka med nuvarande ekonomichef ger bra förutsättningar för att viktig historik och värdefull kunskap inte ska gå förlorad. Likaså ges möjlighet till en bra överrapportering om vad som är aktuellt och på gång just nu, säger Camilla.

Att fortsätta utveckla kommunens ekonomiprocesser så att Arboga på bästa sätt kan möta framtida krav och utmaningar är något som Camilla ser som en spännande arbetsuppgift.

– Jag ser fram mot att samarbeta med Camilla och hälsar henne varmt välkommen till Arboga, säger Annica Andersson, kommundirektör i Arboga.

Kortfakta

Ålder: 47 år

Familj: Två söner

Bor: I Örebro

Intressen: Att träna, resa och att umgås med vänner och familj.

Bästa med Arboga: Arbogas fina stadskärna och spännande historia.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: