Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Fortsatt förskoleverksamhet i före detta Engelbrektskolan

Under våren och fram till i somras öppnades före detta Engelbrektsskolan upp för förskoleverksamhet. Nu är det klart att det blir en tillfällig förskola i lokalerna från och med december och fram till att den nya förskolan på Marknaden är klar.

Det var i mitten av mars som kommunen flyttade ut ur Meijerska gårdens förskola och in i före detta Engelbrektsskolan. Planen var att lokalen skulle användas under en kortare period fram till sommaren.

 

– Arboga växer och behovet av förskoleplatser är stort. Lokalerna i Engelbrektsskolan fungerade väldigt bra för barnen och personalen. Därför såg vi det som en bra lösning att öppna upp lokalerna för förskoleverksamhet igen fram till den nya förskolan är färdigställd, säger förskolechef Jatta Norberg.

 

Förskolan öppnas i december och det kommer att finnas plats för omkring 30 barn fördelade på två avdelningar. Barn från Arbogas förskolekö kommer att placeras i Engelbrektsskolan förskola.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer