Publicerad

Valdebatt – Vilket Arboga vill du ha?

Exempelbild

Andreas Sölvebring, Sandra Öberg och Hannah Söderström jobbar på biblioteket. Där är det valdebatt tisdagen den 21 augusti. Varmt välkommen!

Vilka frågor tycker du är viktiga inför valet i september? Nu kan du ställa dina frågor till politikerna i Arboga och höra hur partierna vill utveckla kommunen. Tisdagen den 21 augusti kl. 18:00 anordnas en valdebatt på biblioteket i Arboga.

Exempelbild

Kajsa Fex Fritz

– Vi hoppas att många Arbogabor vill komma hit, alla är välkomna. Under valdebatten kan man få svar på frågor som man tycker är viktiga och få sin röst hörd och bli lyssnad på, säger bibliotekschef Kajsa Fex Fritz.

På debatten, som anordnas av biblioteket, får varje parti inledningsvis en kort stund att ge en bild av partiets politik. Därefter är publiken välkommen att ställa sina frågor till politikerna. Moderator för kvällen är författaren och Arbogabon Johanna Ericson. Alla partier i kommunfullmäktige har bjudits in och kan delta med en representant.

 

– Vi hoppas på en intressant och givande debatt och uppmanar alla röstberättigade att ta tillfället i akt att gå och rösta i valet, säger hon.

 

Förtidsröstningen sätter igång på biblioteket dagen därpå, den 22 augusti, och pågår varje dag fram till den 9 september.

 

Varmt välkommen!

Valdebatt i Arboga

När: Tisdagen den 21 augusti

Tid: Kl. 18:00

Var: Biblioteket, Kapellgatan 19, Arboga

Vill du veta mer om valet 2018, hur du röstar, om förtidsröstning eller andra frågor? Läs mer här

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: