Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Vi uppmärksammar Earth Hour – välkommen på filmvisning!

Exempelbild

Måndag 19 mars klockan 17.00 visas filmen ”Inte bara honung” på Arboga bibliotek. Filmen handlar om bins betydelse för människan och för vår mat. Öppet för alla i mån av plats. Plats: musikrummet, fri entré.

Före filmvisningen finns Energi- och klimatrådgivningen på plats på biblioteket. Det kommer också bli en tipspromenad med fina priser och en utställning om matkonsumtionens klimatpåverkan. Från klockan 14.00-18.00.

 

Earth Hour (jordtimmen) är en internationell kampanj som uppmanar hushåll och företag att under en timme i första hand släcka belysning och om så önskas även stänga av icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma klimatfrågan, 24 mars klockan 20.30-21.30.

 

Årets tema är mat och biologisk mångfald. Två ämnen som båda är högaktuella i klimatfrågan. Produktionen av mat påverkar utsläppen och utsläppen påverkar klimatet. Vi vill påverka trenderna och se en positiv förändring.

 

Köping och Kungsör uppmärksammar också Earth Hour, se hela programmet hä Pdf, 1.2 MB.r.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: