Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Norrgårdens förskola byggs om

Exempelbild

Under våren kommer Norrgårdens förskola i Arboga att byggas om. Det blir en ny avdelning och nya personalutrymmen. ”Det är jätteroligt, vi ser fram emot det här”, säger förskolechef Britt-Marie Deubler.

Exempelbild

Britt-Marie Deubler, förskolechef

I februari planeras ombyggnationen att starta. Det är en ny avdelning för upp till 20 barn som ska byggas.

 

– Vi har en bra, trygg och lärorik verksamhet på Norrgården. Därför känns det extra roligt att vi nu, i och med den nya avdelningen, kommer kunna välkomna fler barn då det finns ett behov av förskoleplatser i Arboga, säger Britt-Marie Deubler.

Ombyggnationen innebär också nya och förbättrade personalutrymmen i form av bland annat arbetsrum för administration.


– De nya personalutrymmena blir bättre anpassade efter dagens behov, säger hon.


Norrgårdens nya avdelning och personalutrymmen kommer att byggas där förskolans mottagningskök finns i dag. Den delen av byggnaden används inte längre då maten i stället lagas på plats i närliggande Ladubacksskolan.


– De senaste två åren har vi arbetat med att förbättra lokalerna för våra barn och medarbetare på olika sätt. Bland annat har golv och tak renoverats och bättre ljuddämpning. Vårens ombyggnation är också ett led i det arbetet, säger Britt-Marie Deubler.


Ombyggnationen planeras att vara klar i juni 2018.


Läs fler nyheter här


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: