Publicerad

Kommunen inför servicelöften

Exempelbild

Från årsskiftet inför Arboga kommun servicelöften. De innebär att kommunens invånare garanteras en viss service på några av de tjänster som kommunen levererar.

Servicelöften

Varför servicelöften?

Alla blir vinnare med hjälp av servicelöftena. Kommunens invånare får en tydlig bild vilken service de har rätt att vänta sig för skattepengarna. Kommunens medarbetare får i sin tur en tydligare bild av sina uppgifter gällande service. Även politikerna blir vinnare genom möjlighet till en ökad dialog med invånarna. Servicelöftena kan också bidra till ökad demokrati, alltså invånarnas möjlighet till dialog och inflytande.

 

Berätta vad du tycker

För att servicelöftena ska fungera är det viktigt att du talar om för oss när vi inte håller vad vi lovar, så att vi kan rätta till det som inte fungerar.

Vi uppskattar också om du lämnar synpunkter på våra tjänster. Synpunkter, klagomål, beröm eller förslag på förbättringar ger oss värdefull information för hur vi kan utvecklas och bli bättre. Du kan vara anonym om du vill.

Du kan lämna dina synpunkter på olika sätt, ringa, mejla, skicka brev eller besöka oss. Du kan också fylla i formuläret för synpunkter direkt här på webbsidan.

Kontakta oss

Postadress: Box 45, 732 21 Arboga
Besöksadress: Rådhuset (Kommunhuset) Smedjegatan 5
Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Öppettider

Måndag - torsdag 07.30-16.30 Fredagar 07.30-15.00

Alla röda dagar är växeln stängd.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: