Publicerad

Stormöte om fördjupad samverkan

Exempelbild

Den 23 oktober hölls ett öppet stormöte i Kungsör. I blickfånget stod den fördjupade samverkan mellan kommunerna i Arboga, Köping och Kungsör.

I måndags stod representanter från kommunerna i Arboga, Köping och Kungsör samt näringslivet i Västra Mälardalen på scen i Kungsör. På agendan stod den fördjupade samverkan mellan kommunerna för att kunna möta framtidens utmaningar. I publiken fanns ett 40-tal personer.

 

Samverkan är viktig ur flera aspekter, menar kommunerna och näringslivet. Bland annat gör det kommunerna mindre sårbara. Tillsammans kan Arboga, Köping och Kungsör samt näringslivet samordna sina resurser och nå längre. Det är viktigt då allt högre krav ställs på kommunerna inom alla områden, både på kvalité och flexibilitet.

 

På bilden från vänster: Anders Röhfors, kommunstyrelsens ordförande i Arboga, Pelle Strengbom, kommunstyrelsens ordförande i Kungsör, Lars-Erik Wige, ordförande i Industriföreningen Västra Mälardalen, Mikael Bohman, vd för Sparbanken Västra Mälardalen och Elizabeth Salomonsson, kommunstyrelsens ordförande i Köping.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: