Publicerad

Jag åldras - därför lever jag

Exempelbild

I höstens tredje program i föreläsningsserien "Alltid på en onsdag" reflekterar Berit Carlström kring att bli äldre och om synen på åldrandet. Onsdag den 25 oktober.

Att åldras är en erfarenhet vi bär inom oss sen tillblivelsens första ögonblick. Åldrandet är en naturlig del av själva levandet, olika i olika åldrar, alltid pågående. Det hör till mitt presens, mitt närvarande, personliga nu. Det ger mig ständigt nya perspektiv, med nya insikter som bidrar till att livsbilden utvecklas.

 

Onsdag den 25 oktober klockan 18.00 i bibliotekets musikrum.

 

Föreläsningsserien "Alltid på en onsdag", är ett samarrangemang mellan studieförbunden i Arboga och biblioteket.

 

Kvällens värd: Bilda

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: