Publicerad

Är du också en Arboga-ambassadör?

Var med i utvecklingen av Arboga och visa din stolthet för staden! Nu startar Arboga kommun, i samarbete med Arboga i Centrum och näringslivet i Arboga, en marknadsföringskampanj under platsvarumärket, ”Arboga plats för inspiration”.

Det är viktigt att vi har en levande stad och att vi alla drar åt samma håll för att skapa en ännu mer positiv bild av Arboga med alla fina företag, föreningar och platser. Nu lyfter vi våra starka ambassadörer för vår stad som kan rekommendera fler att bo, driva företag samt handla och nyttja all service här.

 

På initiativ av Arboga i Centrums medlemmar, i samarbete med Arboga kommun, kommer man att dra igång en marknadsföringskampanj som i första omgången lägger fokus på handeln. Den bygger på idén – Hämta intryck från världen digitalt, handla lokalt!

Tanken med denna kampanj är att lyfta personer och trycka på budskapet ”Arbogaambassadör” samt lägga fokus på vikten av en levande stad för Arbogas utveckling. Kampanjen kommer att innefatta tidningsannonsering i maj och juni, kommunikation i sociala medier och givetvis vårt eget engagemang, där är alla såklart väldigt viktiga för att hjälpa till!

Vi uppmanar alla att vara med i utvecklingen av Arboga och visa sin stolthet. Vi bygger Arboga tillsammans och en levande stad innebär ökad inflyttning, ett blomstrande näringsliv, gemenskap och framförallt en rolig stad att leva i. Var en Arbogaambassadör du också!Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: