Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

En ny arboga.se och vasa.se

Våra webbplatser, arboga.se och vasa.se har bytt webbplattform. Bytet är det första steget i arbetet med att kunna erbjuda er besökare en bättre service via webben.

Från och med den 7 december använder arboga.se och vasa.se Sitevision som publiceringsverktyg. Det är första steget i ett arbete med att kunna erbjuda er besökare en modernare webbplats. Redan nu kan du som besökare se att webbplatserna ser lite annorlunda ut, bland annat har startsidorna fått ett lite nyare utseende och det är lättare att surfa på webbplatserna med mobil och läsplatta.

 

Under år 2017 kommer vi att fortsätta arbete med att ge webbplatserna en ny och modern design, som ska underlätta för dig att hitta information, kontaktuppgifter eller utföra tjänster via webben.

 

För att kunna byta publiceringsverktyg har vi manuellt flyttat all information från gammal till ny webbplats.Det gör att all information kanske inte är på plats än, eller att någon länk här och där behöver justeras. Det är sådant vi nu kommer att arbeta löpande med och förbättra efter hand.

Hittar du något som inte fungerar eller fattas på nya arboga.se eller vasa.se?

Då är du välkommen att meddela oss det via e.post:

arboga.kommun@arboga.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: