Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Se Morgonsoffan 31 mars
  Morgonsoffan den 31 mars har sänts och här kan du se den i efterhand.
 • Exempelbild Nu finns stöd från Klimatklivet till fastighetsägare i Västmanland
  Se hit, fastighetsägare i Västmanland! Om fossilt bränsle används i ert bestånd kan vi hjälpa er konvertera till hållbara alternativ. Investeringsstödet Klimatklivet kan täcka så mycket som 65 procent av konverteringskostnaden – och hjälpen från oss på Energikontoret i Mälardalen är helt kostnadsfri. 
 • Exempelbild Välkommen till en säkerhetsträff 19 maj för lantbrukare verksamma
  i Arboga kommun

  Under den senaste tiden har det förekommit en del incidenter och brott kopplat mot lantbruk verksamma i närkommuner. Arboga är relativt förskonade om man tittar i lokal brottsstatistik, men att lantbrukare utsätts för brott är vanligt förekommande ute i landet. Kommunen och Polisen vill bjuda in till en dialog och informationsträff i syfte att höra mer av dig som lantbrukare och informera om konkreta tips och råd kring förebyggande åtgärder man själv kan vidta.
 • Inspirationswebbinarie för dig som funderar på att starta eget 20 april
  Bär du på en dröm eller idé som du vill utveckla till ett eget företag? Välkommen till ett inspirations-webbinarium där Almi och Nyföretagarcentrum ger dig tips och råd på hur du går tillväga när du ska starta företag.
 • Verksamt.se tipsar företagare om stöd och webbinarier
  Verksamt.se har kommit ut med ett nytt nyhetsbrev och där kan du som företagare hitta flera bra webbinarier och olika stöd att söka.
 • Exempelbild Företagsstöd - för små och medelstora företag
  Här hittar du aktuella företagsstöd att söka för små- och medelstora företag.
 • Exempelbild Nu finns korta YH-utbildningar
  Korta utbildningar inom yrkeshögskolan är ett nytt koncept som ger nya möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningarna är under 100 YH-poäng och passar bra för dig som vill fylla på med mer kompetens eller är i behov av omställning.
 • Exempelbild Nytt omsättningsstöd för dig som driver enskild näringsverksamhet
  Regeringen har beslutat om ett stöd för dig som driver enskild näringsverksamhet och på grund av coronaviruset har drabbats av minskad omsättning i företaget.
 • Exempelbild Nu finns Robotlyftet- Automationscheckar
  Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill utveckla er tillverkning mot högre grad av automatisering eller robotisering? Då kan ni söka ekonomiskt stöd från Tillväxtverket i form av automationscheckar för att ta in extern kompetens för att få hjälp att utveckla ert arbete med detta.
 • Företagsinformation om covid-19, corona
  Coronaviruset påverkar näringslivet i Arboga på många sätt. Små som stora företag möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Här har vi samlat information som är särskilt riktad till dig som är företagare. Via länkarna hittar du aktuell information så du kontinuerligt kan hålla dig uppdaterad.
 • Exempelbild Vill ni utveckla ert företag? Kanske anpassa företaget till den rådande coronakrisen?
  Ni kan söka upp till 35 000 kronor i stöd för olika företagsutvecklande insatser från Leader Mälardalen.

 • Stöd till företag - Almis Brygglån
  Den pågående krisen påverkar många företag. Uteblivna intäkter medför att företag behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. Med Almis Brygglån kan en period av svårigheter överbryggas och lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation.
 • Ska du bygga i sommar?
  Det är många som passar på att bygga under sommaren, för vissa byggprojekt kan du behöva söka bygglov eller göra en anmälan hos Västra Mälardalens Myndighetsförbund. Vet du att du ska bygga något i sommar är det en bra idé att redan nu kolla upp vad det är för regler som gäller för det du vill bygga.
  Publicerat:
 • Digital Morgonsoffa i Arboga 31 mars
  Välkommen till mars månads Morgonsoffa, mötesplatsen för företag och företagsamma! Den 31 mars, klockan 08.00-09.00
  Tema: ”Nytt i Arboga”!

  Publicerat:
 • Se Morgonsoffan 24 februari
  Morgonsoffan den 24 februari har sänts och här kan du se den i efterhand.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer