Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Bygg- och anläggningsförare

Arboga kommunalteknik AB, drift- och produktionsavdelningen utökar och förstärker verksamheten och söker dig som vill bli en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare.

Vi söker dig som har bred kompetens och erfarenhet inom området bygg- och anläggningsteknik. Du trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll och känner ansvar för både maskiner och de uppdrag du utför. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har en god social förmåga men att du också känner dig trygg i självständigt arbete.

Arbetsuppgifter

Som bygg- och anläggningsförare ingår också arbetsuppgifter som mark- och anläggningsarbetare. Hos oss arbetar du brett inom områdena drift, underhåll och projektutförande. Huvudinriktningen för tjänsten kommer att vara kopplad till uppdraget som lastbil- och maskinförare, men tjänsten inkluderar också allehanda manuella och fysiska arbetsuppgifter kopplat till uppdraget och bolagets övergripande verksamhetsområde.

Drift- och produktionsavdelningen utför bland annat löpande underhåll av kommunens och kommunala bolags VA- ledningsnät, gator och vägar, parker och planteringar, lekparker, skogar samt skolområden och fritidsanläggningar.

Inom Arboga kommunalteknik AB finns också resurser med uppdrag att utföra utredning, planering, projektering och projektledning av de projekt som sedan drift- och produktionsavdelningen utför.

Kvalifikationer

Utbildning inom gymnasieskolans program för transportteknisk eller mark- och anläggningsteknisk inriktning, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet från jämförbar eller likvärdig verksamhet är meriterande vilket också omfattar de maskiner som förekommer samt kunskap och intresse av drift- och underhåll av infrastruktur såsom gator, vägar, VA- ledningsnät, anläggningar med mera.

Då beredskapstjänstgöring ingår i denna tjänst är det ett krav att du som sökande har möjlighet att klara kraven på 60 minuters inställelsetid vid akut händelse.

 

Körkort, B, C, CE

Arbete på väg, nivå 1, 2 och 3

Yrkeskompetensbevis ”YKB”

Erfarenhet av lastväxlarfordon med släp i yrkestrafik

ADR

Digitalt färdskrivarkort

 

I övrigt är utbildning i Arbete på väg nivå 1, 2 och 3 samt förarbevis för hjullastare och truckkort önskvärt.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför dig som sökande som en driven, engagerad, samarbetsvillig och flexibel person som ser medarbetarnas behov och har mycket god känsla för kvalité och resultat. Du är strukturerad och noggrann, med en tydlig och positiv personlighet med hög social kompetens.

 

Som sökande bör du också vara stresstålig och gilla att hålla många bollar i luften samtidigt.

Arbetstid och omfattning

Heltid, tills vidare, 6-månaders provanställning kan bli aktuellt.

Kontakt

Platschef Johan Sörén 0589-68 75 78 johan.soren@arboga.se

Facklig kontakt

Kommunal Arboga: 010-442 81 46.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-04-15.

Vi tar emot ansökan via epost: Jobbansokan.aktab@arboga.se

Ange refnr 102/21.

Urval sker fortlöpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer