Näringsliv och arbete

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Morgonsoffan 30 november
  Välkommen till Morgonsoffa. Mötesplatsen för företag och företagsamma. Vi träffas på Stadskällaren, Nygatan 42. Ingen föranmälan. Frukost är uppdukat från 07.30 och 08.00-09.00 serverar moderator Julia Rosqvist morgonens program. Frukostvärd denna morgon är Sparbanken Västra Mälardalen.
 • Exempelbild Export och internationalisering
  Det ska vara enkelt för företag som vill nå utanför Sveriges gränser att få rätt stöd, i rätt tid. Region Västmanland har samlat samlat bra information om export och internationalisering på en webbsida.
 • Exempelbild Sök företagsstöd för hållbar omställning
  Energikontoret i Mälardalen hjälper små och medelstora företag till bättre affärer. De erbjuder oberoende och kostnadsfritt stöd med energi- och hållbarhetsarbete anpassat efter just ditt företags förutsättningar och utmaningar.
 • Exempelbild Förhöj ditt företags varumärke i sociala medier
  Västra Mälardalen i Samverkan tipsar om några enkla saker som kan förhöja ditt företags varumärke och profilering i sociala medier.
 • Exempelbild Finansieringsöversikt för dig som driver företag i Västmanland
  Region Västmanland har samlat finansieringsmöjligheter för dig som driver företag i Västmanland. Det finns olika typer av kapital att söka beroende på hur just ditt företag ser ut.
 • Nyheter från Almi
  För dig som inte har möjlighet att delta på något av Almis fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.
 • Exempelbild Samlad information till företagare i besöksnäringen
  Är du företagare inom besöksnäringen? Här har Verksamt.se samlat information och tjänster som kan hjälpa dig, bland annat med att utveckla ditt företag mer hållbart.
 • Ägarskifte genom medarbetarövertagande
  Sverige har 35 procent av alla företagare redan passerat pensionsåldern och många har svårt att hitta nya ägare till sina företag, särskilt utanför storstäderna. Det är inte alltid försäljning eller generationsväxling fungerar

Kontakta oss

Näringsliv & turism

naringslivturism@arboga.se

växel 0589-87 000


Besöksadress:

Centrumleden 6, Arboga station

 

Postadress:

Box 45
732 21 Arboga

Nyheter

Tipsa

Facebook

Twitter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: