Näringsliv och arbete

Näringslivet i Arboga utmärks av högteknologisk kompetens, speciellt inom industriell IT och underhåll av flyg- och markbunden elektronik.

Arboga har i övrigt stor bredd på näringslivet.

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Boka in höstens Morgonsoffor
  Under hösten och våren hålls Morgonsoffa i Arboga.
 • Exempelbild Sök Projektstöd till företag
  Som företag kan ni söka olika former av stöd från Leader Mälardalen. Leader Mälardalen har ett stöd som heter Projektstöd till företag.
 • Exempelbild Äntligen kan du köpa biljett till årets VM-fest
  VM-festen äger rum den 24 oktober klockan 18.30 på Kungsörstorp. Bussar avgår från Köping och Arboga klockan 18.15.
 • Söker du personal till ditt företag?
  I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig som företagare att använda Rekryteringsguiden. Det är en digital och kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta det lämpligaste sättet att rekrytera och i slutändan - rätt medarbetare och kompetens till din verksamhet.
 • Exempelbild Inspirationsfrukost - Digitala kommunikationskanaler
  Arboga i Centrum tillsammans med Näringsliv & Turism - Arboga kommun, bjuder in till Inspirationsfrukost den 18 september. Ett samarbete där målet är att öka vår kompetens inom olika aktuella områden.
 • Exempelbild Öka dina affärer med immateriella tillgångar
  För dig som driver ett företag med potential att växa. Almi bjuder in till seminarium om immateriella tillgångar, den 18 september, klockan 09.00-12.00.
 • Exempelbild Platser kvar till höstens utbildningar - 9 av 10 får jobb efter examen
  Är du intresserad av att utbilda dig eller byta karriär? På Yrkeshögskolan i Arboga utbildar vi elkraftingenjörer och underhållsingenjörer. Det finns platser kvar till höstens utbildningar. Välkommen med din ansökan!
 • Exempelbild Gå en kurs på expectrum i höst?
  Expectrum i Västmanlands län har något för alla! Visste du att de har kvällskursen Makers för vuxna? Både barn och vuxna kan kliva in genom dörrarna till härlig stämning hos Expectrum. Snart börjar nästa omgång aktiviteter, här kommer information om några av deras aktiviteter och vilka åldrar de passar:
 • Exempelbild Design för energieffektiv vardag - utlysning nr 4
  Vill ni bidra till ett energieffektivt och hållbart samhälle? Nu är den fjärde utlysningen i Energimyndighetens program Design för energieffektiv vardag öppen för ansökningar. Programmet kombinerar energi, design och beteende och kan ge ekonomiskt stöd till projekt som utvecklar energismarta tjänster, produkter och kunskap.
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 10 april 2019

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer