Näringsliv och arbete

Näringslivet i Arboga utmärks av högteknologisk kompetens, speciellt inom industriell IT och underhåll av flyg- och markbunden elektronik.

Arboga har i övrigt stor bredd på näringslivet.

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Design för energieffektiv vardag - utlysning nr 4
  Vill ni bidra till ett energieffektivt och hållbart samhälle? Nu är den fjärde utlysningen i Energimyndighetens program Design för energieffektiv vardag öppen för ansökningar. Programmet kombinerar energi, design och beteende och kan ge ekonomiskt stöd till projekt som utvecklar energismarta tjänster, produkter och kunskap.
 • Exempelbild Nu uppdateras företagsregistret Business Update System
  Under maj, juni och juli kommer Business Update System att göra utskick till alla Arbogas företagare för uppdatering av företagsregistret.
 • Nya aktiviteter på Länsstyrelsens projekt "Smakrik och blomstrande besöksnäring"
  Under namnet "Smakrik och blomstrande besöksnäring" ordnar Länsstyrelsen kurser och rådgivning för besöksföretag på landsbygden i länen runt Mälaren och Hjälmaren. Du som har ett boende, servering, gårdsbutik, aktiviteter för besökare eller annan besöksverksamhet på landsbygden är målgrupp.
  Publicerat: 2019-07-04
 • Ungas perspektiv gav företagare råd
  Under fyra dagar i mitten av juni har företag, föreningar och organisationer i Mälardalen och Nedre Dalälvsområdet fått besök av grupper av ungdomar från Sverige och Litauen. Ungdomarnas uppdrag har varit att lösa case baserade på verkliga problem och utmaningar för de verksamheter de besökt. Dragon Gate i Älvkarleby utgjorde ett av akademins case.
  Publicerat: 2019-07-04
 • Arbogas kommundirektör går i pension – nu söker vi hennes efterträdare
  Arboga kommuns nuvarande kommundirektör Annica Andersson går i pension efter årsskiftet. Nu inleds rekryteringen av hennes efterträdare.
  Publicerat: 2019-07-03
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 10 april 2019

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer