Näringsliv & arbete

Näringslivet i Arboga utmärks av högteknologisk kompetens, speciellt inom industriell IT och underhåll av flyg- och markbunden elektronik.

Arboga har i övrigt stor bredd på näringslivet. Tillverkningsindustrin och tjänstesektorn dominerar. Många arbetar också inom offentlig sektor eller med service och handel. Det finns många mindre företag, varav ett antal har starka hantverkstraditioner. Antalet företag i Arboga ökar stadigt och andelen nyföretagare likaså.

 

Tillsammans skapar de Arbogas dynamik mellan gammalt och nytt, teknik och kultur, historia och framtid.

 

Nyheter om Näringsliv och arbete

 • Ny företagsrådgivare i Västra Mälardalen
  Genom ett samarbete i Västra Mälardalen kan vi erbjuda kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning för nyföretagare upp till tre år efter företagsstarten.
  Publicerat: 2017-08-11
 • Är du nyfiken på Västra Mälardalens seminarium från Almedalen?
  Under Almedalsveckan var Arboga kommun, tillsammans med Köping och Kungsör kommuner, på plats och höll ett seminarium med spännande gäster. På agendan stod den fördjupade samverkan mellan kommunerna för att vi ska kunna möta framtidens utmaningar.
  Publicerat: 2017-07-06
 • Välbesökt seminarium i Almedalen - civilministern en av gästerna
  När Köping, Arboga och Kungsörs kommuner anordnade seminarium i Almedalen var intresset stort. I ett välfyllt seminarietält stod den satsning kommunerna gör med att fördjupa samverkan för att möta de framtida utmaningarna på agendan.
  Publicerat: 2017-07-05
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 08 december 2016

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer