E-faktura - Leverantörer

Inom Arboga kommun arbetar vi aktivt med att förbättra våra administrativa processer. En viktig del i arbetet är att vi vill få elektroniska fakturor från våra leverantörer. Det finns stora fördelar för båda parter att fakturering sker elektroniskt.

Framför allt kommer fakturan fram direkt, i rätt format och med den information som vi behöver för att kunna acceptera fakturan.

Det gör det enklare för oss att hantera era fakturor och därmed betala dem i tid. Ni slipper pappersutskrifter, kuvertering och posttransporter. Därmed sparar ni både tid och pengar samtidigt som det blir säkrare och mer miljövänligt.

 

Arboga kommun samarbetar med EVRY AB och Expert Systems och erbjuder flera olika lösningar för att skicka e-faktura.

Arboga kommun friskriver sig från eventuella kostnader som kan uppstå för leverantören att skicka elektroniska fakturor.

Skickar ni väldigt få fakturor?

Ni kan skicka elektroniska fakturor via Fakturaportalen. Det finns olika nivåer för olika behov - från gratis webbregistrering till integrerade lösningar och eget system.

 

I Fakturaportalen kan ni lätt skicka fakturor till alla som vill ha utan att behöva tänka på innehållskrav och format. Fakturaportalen ser till att Arboga kommun får sina elektroniska fakturor på rätt sätt. 

 

Som medlem i Fakturaportalen kan ni dessutom ta emot elektroniska fakturor och därmed göra ytterligare besparingar. Det enda ni behöver är en PC, webbläsare och vara medlem i Fakturaportalen.

 

Se information om vilka nivåer som erbjuds samt bli medlem och kom igång med skicka och ta emot fakturor via: www.fakturaportalen.se

Vid frågor kontakta: Expert Systems AB telefon 08-446 34 00 eller mejla till: sales@expertsystems.se

Kan du redan skicka e-fakturor eller har eget EDI-system?

Då kan du även skicka e-fakturor till oss via befintlig lösning. Kontakta VAN-leverantör EVRY AB. Kontaktperson: Jan-Peter Strömberg telefon 073-55887478 alternativt edi.se@evry.com

Faktureringsanvisningar

Referensnummer ska alltid anges. Vid frågor kontakta oss på ekonomikontoret.

Sekretessfakturor

Skicka inte sekretessfakturor som e-faktura eller till kommunens vanliga fakturaadress. Med sekretessfakturor menas fakturor, som innehåller namn eller personnummer för personer inom socialtjänsten. Sådana fakturor ska skickas till kommunen (socialförvaltningen).

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 06 juli 2020

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer