Kommun & politik

Alla utnyttjar vi på ett eller annat sätt de tjänster som kommunen ansvarar för. Vi är alla beroende av att vatten och avlopp, skola, äldreomsorg och vägunderhållet fungerar på ett tillfredsställande sätt.

 

Vi påverkas också av de beslut som tas i kommunen och av de visioner och strategier som läggs fast.

 

Här hittar du information om hur kommunen fungerar, vilka styrdokument som finns, hur du kontaktar poltiker och tjänstemän och vilka möjligheter du själv har att påverka kommunens utveckling.


Nyheter om Kommun & politik

 • Patrik Ahlberg – ”det känns väldigt spännande och roligt”
  Patrik Ahlberg är sedan i augusti ny vd för de kommunala bolagen Arboga bostäder AB (ABO), Rådhuset i Arboga AB och Kommunfastigheter i Arboga AB. Han har en bakgrund som byggprojektledare inom kommunen och egen företagare. ”Det här är en spännande utmaning”, säger han om den nya tjänsten.
  Publicerat: 2017-10-13
 • Välkommen till kommunlördagen den 7 oktober!
  Boka in lördagen den 7 oktober. Då har Arboga kommun öppet hus. Du är varmt välkommen besöka oss i Rådhuset i Arboga kl. 10:00-13:30. Vi bjuder på smoothies.
  Publicerat: 2017-09-11
 • Ge bort till sport – insamling i Arboga
  Vill du göra skillnad och ge en person möjlighet att idrotta? Då ska du bege dig till Gropgården i Arboga söndagen den 10 september. Där kan du lämna sport- och fritidsutrustning som skänks vidare till Fritidsbanken.
  Publicerat: 2017-09-07
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 29 augusti 2017

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer