Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Kommun och politik

Alla utnyttjar vi på ett eller annat sätt de tjänster som kommunen ansvarar för. Vi är alla beroende av att vatten och avlopp, skola, äldreomsorg och vägunderhållet fungerar på ett tillfredsställande sätt.

 

Vi påverkas också av de beslut som tas i kommunen och av de visioner och strategier som läggs fast.

 

Här hittar du information om hur kommunen fungerar, vilka styrdokument som finns, hur du kontaktar poltiker och tjänstemän och vilka möjligheter du själv har att påverka kommunens utveckling.


Nyheter om kommun och politik

 • Samordnade kontakter underlättar för personer med psykisk ohälsa
  Känner du någon med psykisk ohälsa som har många kontakter med olika myndigheter? Då kan du tipsa dem om att de har möjlighet att få hjälp! De kan nämligen få en så kallad samordnad individuell plan, SIP.
  Publicerat:
 • Vaccination av 12–15-åringar börjar 11 oktober
  Tidigare i år startade vaccination av ungdomar 16–17 år. Från den 11 oktober erbjuds barn som har fyllt 12 år att vaccinera sig mot covid-19. - Det handlar om att erbjuda ett skydd mot att bli sjuk i covid-19 men även för att bromsa smittspridningen och stoppa pandemin, säger överläkare Mikael Sars, vaccinationsansvarig covid-19 på Region Västmanland.
  Publicerat:
 • Arboga kommuns delårsrapport för 2021
  Arboga kommuns delårsrapport 2021 visar att kommunens arbete, liksom under förra året, har präglats av coronapandemin. Delårsrapporten visar också på ett prognostiserat ekonomiskt resultat på 25,2 miljoner kronor.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer