Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Bygga, bo och miljö

Vy över Arbogaån

I Arboga finns charmiga lägenheter, ågårdar i vacker stadsmiljö och villaområden med närhet både till natur, skola och föreningsliv. Utanför Arboga ligger två mindre tätorter, Medåker och Götlunda där det finns både skola och förskola. Ett mer lantligt boende finns även vid exempelvis Hjälmaren och Hjälmare kanal.

Nyheter om bygga, bo och miljö

 • Snart byggs nya hyresrätter på Södra Brattberget
  Våren 2021 sätter Byggnadsfirman Lund spaden i backen för att bygga sex villor vid Moränvägen på Södra Brattberget. Inflyttningen i de nya hyresrätterna är planerad att ske i slutet av nästa år.
  Publicerat:
 • Detaljplanen för Vasagymnasiet och Kastanjen i Arboga ställs ut för granskning
  Arboga kommun ställer ut detaljplaneförslaget för Vasagymnasiet och Kastanjen för granskning. Förslaget innebär bland annat en möjlighet att bygga nya bostäder öster om Vasagymnasiet. Berörda invånare kan lämna synpunkter till och med fredag den 20 november.
  Publicerat:
 • Dricksvattentrycket korrigeras inom Arboga Kommun
  I södra Arboga har vattentrycket avvikit från vad som är önskvärt. För att förbättra vattentrycksförhållandena kommer Arboga Vatten och Avlopp AB med hjälp av Arboga Kommunalteknik AB göra åtgärder på ledningsnätet från och med vecka 38.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer