Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Bygga, bo och miljö

Vy över Arbogaån

I Arboga finns charmiga lägenheter, ågårdar i vacker stadsmiljö och villaområden med närhet både till natur, skola och föreningsliv. Utanför Arboga ligger två mindre tätorter, Medåker och Götlunda där det finns både skola och förskola. Ett mer lantligt boende finns även vid exempelvis Hjälmaren och Hjälmare kanal.

Nyheter om bygga, bo och miljö

 • Dricksvattentrycket korrigeras inom Arboga Kommun
  I södra Arboga har vattentrycket avvikit från vad som är önskvärt. För att förbättra vattentrycksförhållandena kommer Arboga Vatten och Avlopp AB med hjälp av Arboga Kommunalteknik AB göra åtgärder på ledningsnätet från och med vecka 38.
  Publicerat:
 • Spolning av vattenledningsnätet i Nästkvarnsområdet
  Under vecka 37 utför Arboga Vatten och Avlopp AB renspolningar av vattenledningsnätet i Nästkvarnsområdet. Spolningarna utförs för att avlägsna avlagringar i ledningarna.
  Publicerat:
 • Eldningsförbud upphävs
  Nu är det inte lika torrt i skog och mark längre. Från och med måndagen den 29 juni klockan 13:00 är det därför åter tillåtet att elda och grilla i skog och mark i Arboga kommun.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 10 augusti 2020

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer