Distansstudier Högskola/Universitet

Om du är folkbokförd i Arboga och läser på högskola eller universitet har du möjlighet att använda Högskolecentrums lokaler. Här finns datorer att låna, du kan se telebildföreläsningar med mera.


Tentamensförfrågan

Om man är folkbokförd i Köping, Arboga eller Kungsör:

Studerar du på högskola/universitet och är folkbokförd i Köping, Arboga eller Kungsör är du välkommen att lämna in en förfrågan om att skriva din tentamen hos oss.
Denna service är kostnadsfri för våra medborgare och vi ingår i NITUS (nätverk för kommunala lärcentra) www.nitus.se


Högskolecentrum i Arboga samverkar med Lärcentra i Köping och Kungsör och vi har gjort en fördelning mellan oss kommuner när det gäller tentamen.


Gäller din tentamensförfrågan måndagar och tisdagar kontaktar du Lärcentra i Köping, se länk för kontaktuppgifter: Tentamensförfrågan - Köpings kommun (koping.se)Gäller din tentamensförfrågan onsdagar och fredagar mejlar du Lärcentra i Arboga: hogskolecentrum@arboga.seGäller din tentamensförfrågan torsdagar kontaktar du Lärcentra i Kungsör, se länk för kontaktuppgifter:  

Tentamen - Kungsörs kommun (kungsor.se)


Om man inte är folkbokförd i Köping, Arboga eller Kungsör:

Vi erbjuder endast studeranden från Karlstads universitet som bor på annan ort att skriva hos oss mot en kostnad av 600 kr. Är du folkbokförd i Köping, Arboga eller Kungsör, då är det kostnadsfritt.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: