Lämna synpunkter till barn- och utbildningsförvaltningen

Om du har synpunkter eller frågor gällande situationen på ditt barns förskola eller skola, är den snabbaste vägen till lösning att först ta direkt kontakt med mentor, rektor/ förskolechef eller verksamhetschef.

Du kan även e-posta direkt till barn- och utbildningsförvaltningens brevlåda barn.utbildning@arboga.se

 

Läs mer om barn- och utbildningsförvaltningens interna rutiner för klagomål och synpunkter. Pdf, 123 kB, öppnas i nytt fönster.


Synpunkter via formulär på arboga.se

Du kan också lämna dina synpunkter via arboga.se.

Om du lämnar namn, adress, telefonnummer eller e-postadress, kommer förvaltningen att meddela dig hur dina synpunkter tas om hand. Du kan naturligtvis även välja att vara anonym.

Formulär för synpunkter på arboga.se

Allmän handling

E-post till förvaltningen betraktas normalt som en allmän handling. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedia har rätt att ta del av innehållet. E-post registreras, precis som vanlig post. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som är ansvarig.

 

Svar behöver inte betyda lösning men vi håller dig underrättad om vad som händer med ditt klagomål. Klagomål som vi får utvärderas för att ingå i vårt förbättringsarbete.

Tänk på sekretessen

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella eller känsliga uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta barn- och utbildningsförvaltningen personligen.

Dataskyddsförordningen, GDPR

I dataskyddsförordningen finns regler för hur personuppgifter får behandlas. Genom att klicka på "skicka" godkänner du att Arboga kommun sparar de uppgifter du har lämnat, till exempel namn och e-postadress, för att vi ska kunna nå dig när vi ska svara.

 

Läs mer om Arboga kommuns behandling av personuppgifter

 

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: