För elever och föräldrar

Information till dig som elev eller förälder på Kulturskolan.

 

Vi hoppas att ni trivs hos oss på Kulturskolan. Här kommer lite information som kan vara bra att veta - både till dig som elev och även till dig som förälder.

 

Vi vill göra vårt bästa för att du som elev skall trivas och känna dig trygg hos oss. Vi vill hjälpa dig att upptäcka glädjen i musiken och dansen, och ge dig tips på hur du går vidare i att lära dig behärska ditt instrument, din röst eller din dans.

 

Till dig som förälder vill vi göra vårt bästa så att du känner att du har en bra kontakt med oss på Kulturskolan. Det är en stor del i att vi kan göra det bästa för ditt barn! Du är varmt välkommen att ringa oss, maila oss, eller komma och hälsa på under lektioner och repetitioner.

 

Om det uppstår problem av något slag - till exempel med lektionstider, kontakta då ditt barns lärare så ordnar vi till det efter bästa förmåga!

 

Under läsåret kommer undervisningen och ensembleverksamheten att brytas av andra aktiviteter. Det kan till exempel vara konserter, instrumentdemonstrationer, idrottsdagar, PRAO, studiebesök, fortbildning för oss lärare etc. Detta innebär att undervisningen kommer att ställas in några gånger under läsåret. Om detta får du besked i förväg.

 

Ibland händer det att man tappar intresset för musiken eller dansen, oftast tillfälligt men ibland för en längre tid. I båda fallen vill vi att du som förälder tar kontakt med ditt barns lärare. Kanske beror det minskade intresset på något problem som är enkelt att lösa!

 

Du är alltid välkommen att diskutera verksamheten med oss på Kulturskolan!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 02 december 2016

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer