Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Barn och utbildning

 I Arboga kommun finns 11 förskolor och 7 grundskolor. Samtliga grundskolor drivs i kommunal regi. Av förskolorna drivs 10 i kommunal regi och en förskola drivs som föräldrakooperativ. Arboga kommun har ett gymnasium, Vasagymnasiet, som är ett kommunalt gymnasium.

Hitta direkt

Nyheter om barn och utbildning

 • Arboga kommun satsar på aktiviteter för motorburen ungdom
  I dag, fredag den 21 maj, startar Arboga kommun tillsammans med Svenska kyrkan ett arbete med att skapa aktiviteter för motorburen ungdom. Aktiviteterna startas för att erbjuda en ny typ av fritidsaktivitet för ungdomar med motorintresse.
  Publicerat:
 • Blivande förskoleklass hösten 2021
  I januari skickade kommunen ut valblanketter för ansökan till förskoleklass hösten 2021 till alla barn födda 2015. I informationen står vilken skola ert barn tillhör och blir placerad i hösten 2021. Fördelning av blivande elever till förskoleklass är nu klar.
  Publicerat:
 • Vasagymnasiet fortsätter med kombinerad distans- och närundervisning
  Vasagymnasiet fortsätter att från vecka 5 bedriva kombinerad distans och närundervisning för sina elever. Detta sker i enlighet med Folkhälsomyndighetens och smittskyddsläkares rekommendationer.
  Publicerat:

Synpunkter och förslag

Vill du lämna synpunkter och förslag för vår verksamhet inom barn och utbildning är du varmt välkommen att mejla; barn.utbildning@arboga.se.


Det går även bra att använda formulär via Arboga kommuns webbsida för dialog och inflytande.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer