Visa webbversion
Meny

Lyssna

Toppnyheter

 • Foto på Vasagymnasiet

  Gymnasievalet

  Nu är det dags att söka till gymnasiet! Senast den 14 februari ska du som går i nian ha gjort ditt val. Mer information om hur valet går till hittar du på sidan Att välja Vasagymnasiet. Här på vår webbplats hittar du information om alla program som du har möjlighet att söka. Tveka inte att höra av dig om du undrar något, kontaktuppgifter till vår studie- och yrkesvägledare finner du på sidan Studie- och yrkesvägledare i huvudmenyn.

 • Bild på Teknikcollege logga

  10 år med 10 kriterier- Teknikcollege Västra Mälardalen återcertifierat

  Nära och tydligt samarbete med det lokala näringslivet lönar sig. Nu är Västra Mälardalen med Vasagymnasiet och Ullvigymnasiet i Köping den första regionen i Sverige att certifieras inom Teknikcollege för en tredje gång.

 • Bild på vinnarna i aktietävlingen Stock Market Learning

  Elever vann aktietävling

  Oscar Andersson, David Arvidsson och Jacob Stjernfeldt i EK3 blev bäst i Sverige i aktietävlingen Stock Market Learning, en tävling där det gäller att lyckas med aktieplaceringar. I april kommer eleverna vara med på en prisutdelning i Salerno Italien tillsammans med vinnarna från fyra andra länder i Europa. I år medverkade sammanlagt 39 500 lag från flera europeiska länder i tävlingen som i Sverige arrangeras av Sparbanken. Ett stort grattis till Oscar, David och Jacob!

 • Bild på dator

  Inlästa läroböcker för alla

  Vasagymnasiet har uppgraderat abonnemanget hos Inläsningstjänst AB. Det innebär att du kan ta del av Inläsningstjänsts inlästa läroböcker i datorn, mobilen och surfplattan och lyssna på läroboken var och när du vill. Alla elever har fått ett mail med inloggningsuppgifter till tjänsten. Om du inte har fått något mail eller behöver hjälp, kontakta bibliotekarien eller din lärare så hjälper vi dig.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta Arboga kommun

Vasagymnasiet
0589-87315
Fax: 0589-14085
Box 26
732 21 Arboga

Besöksadress:
Skolvägen 4, 732 32 Arboga

Hitta till Vasagymnasiet

Bildlänkar

Bildlänk till formulär för att lämna synpunkter. Länken öppnas i befintligt fönster. Bildlänk till information om Teknikcollege. Länken öppnas i befintligt fönster. Bildlänk till Vasabibblans blogg

Korta fakta om Arboga

Välkommen till Vasagymnasiet

 

 • Behöriga och engagerade lärare
 • Nära samarbete mellan elever, lärare och skolledning
 • En modern och väletablerad gymnasieskola med bra teknisk utrustning och fräscha lokaler
 • Studieresor i Sverige och utomlands
 • Nära samarbete med näringslivet
 • Internationella samarbeten