Visa webbversion
Meny
Hem - Näringsliv & arbete - Lediga jobb

Lediga jobb

 • Vi har utökat vår verksamhet och söker dig som är socionom

  Socialförvaltningen söker socialsekreterare barn och familj samt barnföljare/socialsekreterare till individ- och familjeomsorgen

  2016-08-29
 • Lärare i engelska och spanska till grundskolans senare år

  Till Barn- och utbildningsförvaltningen och Stureskolan söker vi en lärare i engelska och moderna språk spanska till grundskolans senare år. Ref.nr: Gr240/16

  2016-08-24
 • Förskollärare

  Till Barn- och utbildningsförvaltningen och Junibackens förskola söker vi en förskollärare. Ref.nr: F256/16

  2016-08-23
 • Verksamhetschef för grundskolan/grundsärskolan

  Barn- och utbildningsförvaltningen söker en verksamhetschef för grundskolan/grundsärskolan tillika biträdande skolchef. Ref.nr: 251/16

  2016-08-22
 • Kock

  Tekniska förvaltningen söker kock till kostavdelningen.

  2016-08-19
 • Föreståndare/husmor

  Till Barn- och utbildningsförvaltningen och Vasagymnasiet söker vi en föreståndare/husmor till brottargymnasiets internat. Ref.nr: Gy502/16

  2016-08-17
 • Socialsekreterare barn och familj

  Socialförvaltningen söker en socialsekreterare barn och familj till Individ och familjeomsorgen. Ref nr 729/16.

  2016-07-25
 • Biståndshandläggare

  Socialförvaltningen, vård och omsorg, söker en biståndshandläggare. Ref nr 728/16.

  2016-07-25
 • Enhetschef

  Socialförvaltningen söker en enhetschef till verksamheten för funktionshinder. Ref nr 727/16.

  2016-07-25
 • Teamledare placerade barn samt barnföljare/socialsekreterare

  Vill du bli en av oss? Vi utökar vår verksamhet och söker ytterligare en teamledare till individ- och familjeomsorgen, ref nr 724/16 samt en barnföljare/socialsekreterare, ref nr 725/16.

  2016-07-25
Föregående12

Korta fakta om Arboga

Arboga

Arboga ligger mitt i Västra Mälardalen. Nära Örebro, Västerås och Eskilstuna. Här möts Svealandsbanan och Mälarbanan, E18 och E20 och här möts människor. Det mest kända mötet ägde rum 1435. Det har ibland kallats för Sveriges första riksdag.

Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Flytta hit

Här finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger aldrig mer än en promenad eller cykeltur bort.

Vill du ha mer storstadsliv är det bara en halvtimmes resväg med bil eller tåg, oavsett om du vill till Västerås, Eskilstuna eller Örebro.

Villa, lägenhet, å-gård mitt i stan, lantligt boende eller närhet till Hjälmaren? Välj ett boende som passar just dig.

Mer information till dig som vill flytta till Arboga.

Historia

De gamla kullerstensgatorna i stadskärnan och ån som stilla flyter genom staden minner om Arbogas rika historia. Ån har haft stor betydelse för staden som fått sitt namn, Arbughi, av att ån gör en liten båge just här.

Här har människor stannat och byggt sig ett hem sedan urminnes tider. Kanske bodde människor här redan på stenåldern. På 1000-talet började en by växa fram och från slutet av 1200-talet fanns ett franciskanerkloster. Klosterkyrkan blev senare Heliga Trefaldighetskyrkan.

Läs mer om Arbogas historia.

Besökare

Besök gärna våra museer, antikvariat, gallerier eller mysiga caféer. Passa på att göra en utflykt till Hjälmare kanal med sina nio slussar eller till Jädersbruks unika miljö.

Vill du göra något kul tillsammans med barnen? Varför inte besöka Ekbacksbadet, eller slalombacken? Kontaka Turistbyrån så får du veta mer!

Länk till sevärdheter och fritidsaktiviteter.