Visa webbversion
Meny
Hem - Näringsliv & arbete - Lediga jobb

Lediga jobb

 • Sjuksköterska

  Socialförvaltningen söker en sjuksköterska till vård och omsorg, enheten för hemsjukvård och rehabilitering, med basplacering vid verksamheten för funktionshinder.

  2015-09-30
 • Legitimerad arbetsterapeut

  Socialförvaltningen söker legitimerad arbetsterapeut till vård och omsorg, enheten för hemsjukvård och rehabilitering, med placering vid rehabcentrum.

  2015-09-30
 • Två biståndshandläggare

  Socialförvaltningen söker två biståndshandläggare till vård och omsorg.

  2015-09-30
 • Lärare i engelska och moderna språk spanska till grundskolans senare år.

  Till Barn- och utbildningsförvaltningen och Gäddgårdsskolan söker vi två lärare i engelska och moderna språk spanska till grundskolans senare år. Ref.nr: Gr243/15

  2015-09-23
 • Lärare i matematik, no-ämnen och teknik till grundskolans tidigare år.

  Till Barn- och utbildningsförvaltningen och Gäddgårdsskolan 5-9 söker vi lärare i matematik, no-ämnen och teknik till grundskolans tidigare år. Ref.nr: Gr242/15

  2015-09-23
 • Lärare i matematik och kemi till grundskolans senare år.

  Till Barn- och utbildningsförvaltningen och Gäddgårdsskolan 5-9 söker vi en lärare i matematik och kemi till grundskolans senare år. Ref.nr: Gr241/15

  2015-09-23
 • Byggnadsinspektör/Bygglovhandläggare till Västra Mälardalens Myndighetsförbund

  Västra Mälardalens Myndighetsförbund (VMMF) är ett kommunalförbund med Arboga och Kungsörs kommuner som medlemmar. Förbundets uppgifter är att utföra kommunernas uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt uppgifter inom plan- och bygglagens område. VMMF ansvarar också för kommunernas energirådgivning. Förbundet söker nu en byggnadsinspektör/bygglovhandläggare.

  2015-09-21
 • Timvikarier

  Kommunen har inom olika verksamheter behov av extra personal under kortare perioder i form av timavlönade vikariat som vårdbiträde, undersköterska, skötare, personlig assistent, barnskötare, förskollärare, lärare, kock och badvärd.

  2014-09-10

Korta fakta om Arboga

Arboga

Arboga ligger mitt i Västra Mälardalen. Nära Örebro, Västerås och Eskilstuna. Här möts Svealandsbanan och Mälarbanan, E18 och E20 och här möts människor. Det mest kända mötet ägde rum 1435. Det har ibland kallats för Sveriges första riksdag.

Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Flytta hit

Här finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger aldrig mer än en promenad eller cykeltur bort.

Vill du ha mer storstadsliv är det bara en halvtimmes resväg med bil eller tåg, oavsett om du vill till Västerås, Eskilstuna eller Örebro.

Villa, lägenhet, å-gård mitt i stan, lantligt boende eller närhet till Hjälmaren? Välj ett boende som passar just dig.

Mer information till dig som vill flytta till Arboga.

Historia

De gamla kullerstensgataorna i stadskärnan och ån som stilla flyter genom staden minner om Arbogas rika historia. Ån har haft stor betydelse för staden som fått sitt namn, Arbughi, av att ån gör en liten båge just här.

Här har människor stannat och byggt sig ett hem sedan urminnes tider. Kanske bodde människor här redan på stenåldern. På 1000-talet började en by växa fram och från slutet av 1200-talet fanns ett franciskanerkloster. Klosterkyrkan blev senare Heliga Trefaldighetskyrkan.

Läs mer om Arbogas historia.

Besökare

Besök gärna våra museer, antikvariat, gallerier eller mysiga caféer. Passa på att göra en utflykt till Hjälmare kanal med sina nio slussar eller till Jädersbruks unika miljö.

Vill du göra något kul tillsammans med barnen? Varför inte besöka Ekbacksbadet, slalombacken eller bowlinghallen? Kontaka Turistbyrån så får du veta mer!

Länk till sevärdheter och fritidsaktiviteter.